Download algemene voorwaarden

Levering & Voorwaarden Stichting Activititeiten Lions Amersfoort Wijnactie

Bestelling

• U kunt op deze webshop rode, witte en mousserende wijnen en rosé uitsluitend per 6 flessen/stuks bestellen.
  • De overige producten (Port en Dessertwijn) zijn per fles/stuk te bestellen.
  • U kunt uitsluitend bestellen op deze webshop indien u de gebruikersnaam en het wachtwoord invoert wat u heeft ontvangen van het Lions-lid.
  • Indien u producten bestelt op deze website, dan verzoeken wij u de voornaam en achternaam van uw relatie (vriend, kennis, familie, zakelijk of anders) bij de Lions Amersfoort bij uw bestelling te vermelden. Op deze wijze weten wij wie ervoor zorgdraagt dat de producten bij u worden afgeleverd.
  • Indien u geen Lions-lid persoonlijk kent, dan verzoeken wij contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen u dan een gebruikersnaam en wachtwoord toezenden, zodat u uw bestelling kunt plaatsen.
  • Indien u een order wilt annuleren of wijziging wilt aanbrengen, dan verzoeken wij u dit via het contactformulier aan te geven, inclusief vermelding van het ordernummer. Wij zullen dan uw complete order annuleren. Vervolgens kunt u uw volledige order opnieuw, gecorrigeerd, invoeren.
  • Zowel particuliere als zakelijke bestellers dienen af te rekenen via iDeal.
  • Na ontvangst van uw betaling, is uw bestelling definitief. Indien wij niet voor maandag 4 november 2019 uw betaling hebben ontvangen, dan kunnen wij helaas uw bestelling niet in behandeling nemen.
  • U kunt uiterlijk tot en met 3 november 2019 uw bestelling annuleren.
  • Zakelijke bestellers ontvangen op een later tijdstip een BTW-factuur van Wijnkoperij Walrave voor hun administratie. Deze is alleen voor uw administratie en hoeft dus niet nogmaals betaald te worden.
Levering
  • Zodra wij alle bestellingen hebben afgerond en alle producten hebben ontvangen van de leverancier, dan neemt het lid van de Lions contact met u op voor afleverdatum en -tijdstip. Zij zullen vervolgens de producten bij u afleveren. U kunt deze eventueel ook zelf afhalen bij het Pot Verhuizingen in Amersfoort.
  • Mocht u verder vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier.
Amersfoort, September 2019

Wijnwebshop